Select Page

Zimski športni dan za vse oddelke programov gimnazija in tehnik računalništva bo v četrtek, 18. januarja 2018.

Športni dan sestavljajo naslednje aktivnosti:

  1. SMUČANJE – Krvavec,
  2. DRSANJE – Postojna – Hotel Kras,
  3. BOWLING – Postojna – Epicenter,
  4. PLAVANJE – Ljubljana – Atlantis,
  5. ODBOJKA – Ilirska Bistrica, športna dvorana OŠ Antona Žnideršiča.

1. SMUČANJE – Krvavec, prof. Peter Jurca

Zbor in odhod izpred Gimnazije Ilirska Bistrica ob 6.45, prihod v Postojno ob 7.25 (parkirišče za šolo), kjer se pridružijo dijaki iz Postojne. Prihod nazaj v Ilirsko Bistrico predviden do 17.30. Plačilo po položnici. S seboj vzemite malico. Šolsko malico odjavitePreverite ustreznost smučarske opreme!


2. PLAVANJE – Ljubljana – Atlantis, prof. Rudi Valenčič

Zbor pred Gimnazijo Ilirska Bistrica, odhod ob 7.30, prihod v Postojno (parkirišče za šolo) ob 8.10, kjer se pridružijo dijaki iz Postojne. Kopanje od 9.00 do 11.00. Plavalci vzemite s seboj opremo za kopanje: kopalke, brisačo in topla oblačila za po kopanju. Plačilo po položnici. Vstopnina 8,80 EUR in naknadno še avtobusni prevoz. Prihod v Ilirsko Bistrico predviden do 13.00. S seboj vzemite malico. Šolsko malico odjavite!


3. DRSANJE – Postojna, Hotel Kras, prof. Aleš Masterl

Zbor pred Gimnazijo Ilirska Bistrica in odhod ob 8.00, vstop na avtobus bo možen v Pivki pri Javorju, avtobus vas bo pripeljal pred Hotel Kras v Postojno. Sprehod izpred Hotela Kras do Šolskega centra in ogled tekem v šolski telovadnici do 9.30. Povratek pred Hotel Kras in ob 10.00 do 11.30 drsanje. Odhod izpred Hotela Kras v Ilirsko Bistrico ob 12.00. Prihod v Ilirsko Bistrico predviden do 13.00. Plačilo za drsanje 2 EUR se poravna na drsališču. S seboj vzemite malico. Šolsko malico odjavite!


4. BOWLING – Postojna, Epicenter, prof. Marinka Gabriel

Zbor in odhod izpred Gimnazije Ilirska Bistrica ob 8.00, avtobus vas bo pripeljal pred Hotel Kras v Postojno, od tam boste šli do Šolskega centra, kjer se boste priključili skupini iz Postojne. Denar za bowling dijaki oddajo spremljevalcem (4 EUR). S seboj vzemite malico. Šolsko malico odjaviteZbor pred glavnim vhodom v Šolski center ob 8.50, preverjanje prisotnosti in odhod v Epicenter. Prihod v Epicenter najkasneje ob 9.25. Bowling od 9.30 do 11.00. Sprehod s spremljevalci od Epicentra nazaj do Hotela Kras, odhod v IB ob 12.00. Prihod v Ilirsko Bistrico predviden do 13.00Spremljevalci ste ves čas z dijaki!


5. ODBOJKA za dijakinje in dijake v športni dvoraniprof. Alenka Vodopivec

Zbor v športni dvorani OŠ Antona Žnideršiča ob 8.00, ekipi štejeta 6 dijakinj in 6 dijakov. Predviden zaključek ob 13.00. Malica bo na OŠ Antona Žnideršiča od 10.25 do 10.55.


Dijaki, ki greste na plavanje, smučanje, drsanje in bowling, ne pozabite odjaviti šolske malice!

Upoštevajte navodila profesorjev, želimo vam veliko športnih užitkov.

Aktiv ŠVZ


(Število obiskov: 1)