Select Page


V torek, 9. 4. 2019, bodo imeli dijaki 2. A/IB oddelka projektni dan na temo Vsi smo na istem planetu. Dijaki bodo razdeljeni v šest skupin, vsaka skupina pa bo imela delavnice v drugi inštituciji v Ljubljani.

Odhod izpred Gimnazije Ilirska Bistrica bo ob 7.15 (zbor 7.10). Avtobus bo ustavil tudi v Knežaku, Pivki (na avtobusni postaji), Prestranku in v Postojni (8.00 na parkirišču za ŠC Postojno).

Po končanih delavnicah se bodo dijaki predvidoma do 14.30 vrnili v Postojno, okrog 15.15 pa v Ilirsko Bistrico. Avtobus bo ustavljal na postajah po poti za nazaj (tudi na Uncu).

Spremljevalci: Erika Gombač, Barbara Dekleva, Teja Logar Morano, Eneja Božič, Sabina Požar in Danijela Horvat.

Ceno avtobusa in delavnic bodo dijaki plačali po položnici.


V sredo, 10. 4. 2019, dijaki prvi dve uri na šoli nadaljujejo s projektnim dnem (priprava na predstavitev in predstavitev dela v delavnicah).

Dijaki bodo prvo uro v učilnici št. 5, kjer se bodo po skupinah pripravljali na predstavitev (s pomočjo gradiva, ki so si ga pridobili na delavnicah, izdelava Power Pointa). Z dijaki bo profesorica Mirjana Marolt.

Drugo uro pa bo v učilnici št. 7 potekala predstavitev dela na projektnem dnevu. Z dijaki bo profesorica Marja Oberstar.

Koordinatorica projektnega dne:
mag. Sonja Škrlj Počkaj


(Število obiskov: 1)