Select Page

Razpis Mladi upi 2018 je objavljen!
Odprt bo do 18. januarja 2019. Prijavi se čim prej!

Projekt »Mladi upi« nadaljuje svoje poslanstvo tudi v letu 2018 in je namenjen mladim talentom s področij športa, umetnosti, znanosti ter mladim para-športnikom. Razmišljaš, da bi se prijavil na razpis? Preberi si vse o projektu, izpolni obrazce, napiši motivacijsko pismo in v razpisu preveri, kaj vse potrebuješ (točka 13). Vse potrebno zalepi v kuverto in jo do 18. januarja 2019 pošlji na naslov Zavarovalnice Triglav. Potem pa samo še drži pesti!

Cilj razpisa je dodelitev finančnih sredstev, s katerimi bodo prejemniki lahko uresničili zadane cilje in sledili svoji viziji.

Na razpis se lahko prijavijo vsi mladi s področij športa, para-športa in umetnosti, stari od 16 do 19 let in mladi, s področja znanosti, stari od 17 do 20 let, ki se sistematično ukvarjajo s katerim koli športom, para športom ali so dejavni na katerem koli področju umetnosti ali znanosti, z namenom doseganja vrhunskih rezultatov.

Pravico do prijave imajo tako:

  • mladi športniki in para-športniki kolektivnih in individualnih zvrsti (olimpijskih in neolimpijskih športov, vključno z ekstremnimi športi),
  • mladi iz različnih vej umetnosti (na primer glasbena, likovna, gledališčna, filmska, plesna, besedna in spletna umetnost…) in
  • mladi, ki delujejo na različnih poljih znanosti (na primer eksaktne in naravoslovne znanosti, tehnične znanosti, medicinske znanosti, agrarne, družbene in humanistične znanosti…).

Razpis Mladi upi 2018 in prijavni obrazec


(Število obiskov: 1)