Select Page

Spoštovani starši!

Vabimo Vas na popoldansko govorilno uro, ki bo za starše dijakov vseh letnikov gimnazijskega programa in programa tehnik računalništva v ponedeljek, 26. novembra 2018, ob 16.30 v prostorih Gimnazije Ilirska Bistrica.

Za starše dijakov zaključnega letnika programov gimnazija in tehnik računalništva (4. A in 4. R) bo tega dne ob 18.00 tudi roditeljski sestanek. V učilnici št. 1 bo najprej skupni del, ki je namenjen predstavitvi karierne orientacije. Ločeno po razredih sledi seznanitev s potekom izpitov splošne mature v učilnici št. 1 in poklicne mature v učilnici št. 5.

Za starše dijakov 1. letnika programa tehnik računalništva (1. R) bo tega dne ob 18.00 roditeljski sestanek, ki je namenjen seznanitvi z učno in vedenjsko problematiko v 1. R oddelku.

Zaradi lažje izvedbe popoldanske govorilne ure Vas prosimo, da svojo udeležbo na popoldanski govorilni uri potrdite z izpolnitvijo spletnega obrazca, v katerem označite, katerega profesorja/ico želite obiskati.

Spletni obrazec najave obiska na popoldanski govorilni uri.

Svojo najavo obiska na popoldanski govorilni uri lahko sporočite tudi na telefonsko številko šole (05) 711 11 13 ali razredniku/čarki oddelka, ki ga obiskuje Vaš/a sin/hčer, preko spletne aplikacije eAsistent.

Udeležbo na popoldanski govorilni uri potrdite z izpolnitvijo spletnega obrazca oz. sporočite na telefonsko številko ali preko spletne aplikacije eAsistent najkasneje do petka, 23. novembra 2018, do 13.00.

Odsotni profesorji/ice: Romana Štajnrajh, Dolores Sitar, Franci Nahtigal.

Razpored učilnic bo objavljen na oglasni deski šole v prvem nadstropju.

Vljudno vabljeni!

Vodstvo šole


(Število obiskov: 1)