Select Page

Kaj pa, če te zanima film?

Poletni teden s filmskimi gosti, letnim festivalom, open-air kinom, z bogatim programom ustvarjalnih delavnic v čudoviti dolini reke Kolpe.

Od 8. do 14. avgusta 2018, Filmski tabor za mlade od 15 do 19 let.

Jure Henigman in Luka Marčetič z delavnicama igre in režije


1. Delavnica igre in predstavitev igralskega poklica 

Jure Henigman: filmski in gledališki igralec.

Nosilec mnogih naslovnih vlog v Mestnem gledališču Ljubljanskem je že kot mladi igralec prejel Severjevo in Borštnikovo nagrado. Za vlogo v filmu Izlet Nejca Gazvode so mu čast izkazali tudi v Berlinu, Nashvillu in na Festivalu slovenskega filma.


2. Delavnica režije in predstavitev televizijskega ustvarjanja

Luka Marčetič: režiser, scenarist in igralec.

S svojo režijo je zaslužen za najbolj gledan slovenski film pr’Hostar, ki je prejel kar tri Zlate role. Kot televizijski ustvarjalec je lastnoročno poskrbel za preporod slovenskih TV serij in trenutno pripravlja 3. sezono spletne nadaljevanke V dvoje.


OBIŠČI SPLETNO STRAN TABORA! 

Pod budnim očesom filmskih mentorjev do novih znanj

Nova poznanstva, razširitev filmskega obzorja, organiziranje pravega letnega festivala, druženje in učenje od znanih filmskih ustvarjalcev.

 

Dolina reke Kolpe

Poleg filma in ustvarjanja povezanega z njim narava ob Radencih ob Kolpi omogoča tudi ogromno aktivnosti na reki in ob njej.

 

Prijavi se!
Zavod Vizo prispeva velik delež sredstev za program tabora. Ugodna cena počitnic tako vključuje le najosnovnejše stroške.Cena: 239,00 €>>  PRIJAVE DO 1. AVGUSTA 2018

Predstavitvena spletna stran tabora: https://tabor.madaboutfilm.si/

Dodatne informacije na info@madaboutfilm.si ali na telefonski številki 031 443 682.


(Število obiskov: 1)