Select Page

Spoštovani starši!

Vabimo Vas na roditeljski sestanek, ki bo za vse letnike gimnazijskega programa in programa tehnik računalništva v ponedeljek, 19. marca 2018, ob 16.30 uri v prostorih Gimnazije Ilirska Bistrica.

V učilnici št. 1 (pritličje) bo predavanje Mihe Kramlija z naslovom “Radosti in pasti nove tehnologije”. Predavanje bo trajalo uro in pol, sledili bodo roditeljski sestanki z razredniki. Razpored učilnic za roditeljske sestanke z razredniki bo objavljen na oglasni deski šole.

Vljudno vabljeni!

Vodstvo šole


O predavatelju: Miha Kramli, terapevt in vodja centra za zdravljenje odvisnosti

Že pred 27 leti se je začel ukvarjati z mladostniki, zasvojenimi s trdimi drogami, zato se je po diplomi iz teologije, ki jo je opravil leta 1992 na teološki fakulteti v Ljubljani, najprej v tujini specializiral s področja zasvojenosti z drogo, glasbo in internetom. 1998 je na medicinski fakulteti končal podiplomski študij iz družinske dinamike, leto pozneje še podiplomski študij psihoterapije, 2006 je na fakulteti za socialno delo končal usposabljanje sistemske družinske terapije. Veliko se je izobraževal v tujini, kar dokazuje kopica diplom in certifikatov. Miha Kramli dela kot terapevt, vodja ambulante za bolezni odvisnosti v Novi Gorici, pri njem pa že dolgo ne iščejo več pomoči le zasvojenci, temveč vsi tisti mladostniki in njihovi starši, ki so zaradi takšnih ali drugačnih razlogov na poti do cilja nehote skrenili z glavne ceste in se izgubili v labirintu stranskih ulic. Je poročen in oče dveh otrok.

Vir: Grujičić, B. (2006). Miha Kramli, terapevt: Otroci potrebujejo starše, ki vzdržijo pogled na njihovo trpljenje. Dostopno na: http://www.branka.si/?p=169 (27. 2. 2018)


(Število obiskov: 4)