Select Page

Na letošnji natečaj »Naredimo drugače!«, ki ga razpisuje RRA Zeleni kras, Center za inovativnost in razvoj, in ki osnovnošolce in srednješolce Primorsko-notranjske regije spodbuja k razmišljanju na temo inovativnosti, se je prijavilo 38 zanimivih in nadvse izvirnih izdelkov.

Na natečaju so z razmišljanji na temo ekoloških in družbenih inovacij sodelovali tudi dijaki Gimnazije Ilirska Bistrica.

Eva Štefančič, dijakinja zaključnega letnika gimnazijskega programa, je na natečaju sodelovala z literarnim delom z naslovom Sodobni način življenja in ekološka kriza, ki je po izboru strokovne komisije objavljeno v tiskanem Katalogu prijavljenih izdelkov natečaja Naredimo drugače!

Dela sodelujočih na natečaju bodo od 13. junija do konca avgusta razstavljena v galeriji Krpanovega doma v Pivki, vsi izdelki pa so predstavljeni tudi v elektronskem katalogu, ki je dostopen na spletnih straneh RRA Zeleni kras, Centra za inovativnost in razvoj, oziroma tukaj.

Evi Štefančič se za sodelovanje na natečaju in razmišljanja o tem, kaj lahko naredimo drugače, zahvaljujemo in ji želimo še dosti izvirnih idej pri soočajo s težkimi družbenimi in okoljevarstvenimi izzivi!

Mentor Gorazd Brne, prof.

 


(Število obiskov: 1)