Select Page
Dijaki oddelka 4. letnika gimnazijskega programa z razrednikom Klavdijem Logarjem. Foto: arhiv Gimnazije Ilirska Bistrica Dijaki oddelka 4. letnika programa tehnik računalništva z razrednikom Martinom Simčičem. Foto: arhiv Gimnazije Ilirska Bistrica

V ponedeljek, 21. maja 2018, je na Gimnaziji Ilirska Bistrica potekala slavnostna podelitev nagrad in priznanj Mladi upi 2018 za zaključni letnik, ki jih Gimnazija Ilirska Bistrica in Šolski center Postojna vsako leto podeljujeta najzaslužnejšim dijakom.

Dijaki zaključnega letnika Gimnazije Ilirska Bistrica s samimi odličnimi zaključnimi ocenami pa so prejeli pohvale »Zlata petica«.

Prestižne nagrade, priznanja in pohvale je v imenu šole podelil predstojnik Gimnazije Ilirska Bistrica Gorazd Brne.

Po podelitvi nagrad, priznanj in pohval na ravni šole sta razrednika 4. letnika gimnazijskega programa in programa tehnik računalništva profesorja Klavdij Logar in Martin Simčič podelila ostala priznanja, pohvale in potrdila. Razrednika sta razdelila tudi težko pričakovana zaključna spričevala in dijakom zaželela uspešno opravljanje izpitov splošne in poklicne mature.

Galerija slik (foto: arhiv Gimnazije Ilirska Bistrica)

Vodstvo šole


(Število obiskov: 1)