Select Page

Spoštovani starši!

Vabimo Vas na interaktivno delavnico mag. Janija Prgića z naslovom Tanka črta odgovornosti, ki bo potekala v ponedeljek, 21. novembra 2016, s pričetkom ob 16.30 uri v večnamenskem prostoru v pritličju Gimnazije Ilirska Bistrica. Na delavnico, ki bo trajala predvidoma uro in pol, so vabljeni tudi dijaki/inje.

GovorilnaOb 18.00 uri bo za starše dijakov vseh letnikov gimnazijskega programa in programa tehnik računalništva sledila skupna popoldanska govorilna ura.

Zaradi lažje izvedbe popoldanske govorilne ure Vas prosimo, da svojo udeležbo na popoldanski govorilni uri potrdite z izpolnitvijo spletnega obrazca, v katerem označite, katerega profesorja/ico želite obiskati.

Spletni obrazec najave obiska na popoldanski govorilni uri.

Svojo najavo obiska na popoldanski govorilni uri lahko sporočite tudi na telefonsko številko šole (05) 711 11 13 ali razredniku/čarki oddelka, ki ga obiskuje Vaš/a sin/hčer, preko spletne aplikacije eAsistent.

Udeležbo na popoldanski govorilni uri potrdite z izpolnitvijo spletnega obrazca oz. sporočite na telefonsko številko ali preko spletne aplikacije eAsistent najkasneje do petka, 18. novembra 2016, do 14.00 ure.

Odsotni profesorji/ice: Eva Kristan, Dolores Sitar, Tatjana Popit.

Razpored učilnic bo objavljen na oglasni deski šole v prvem nadstropju.

Vljudno vabljeni!

Vodstvo šole


O predavatelju in interaktivni delavnici Tanka črta odgovornosti:

Jani Prgić

RAČUNALNIK JE ŽE SKORAJ POVSEM ČLOVEŠKI. SAMO S TO RAZLIKO, DA ZA SVOJE NAPAKE NE KRIVI DRUGEGA RAČUNALNIKA.

Predavatelj mag. Jani Prgić je s Tanko črto odgovornosti gostoval v številnih vrtcih, šolah in podjetjih tako v Sloveniji kot v tujini. Udeleženci pa srečanje s to delavnico, ki je mešanica strokovnega predavanja in predstave, opisujejo na naslednji način:

»Daleč najbolj zabavno in duhovito strokovno predavanje, kar smo jih kdajkoli poslušali. Gre za pravo predstavo, strokovno monokomedijo, ki je nastavila tako močno ogledalo vsem zaposlenim, da so se spremembe videle na njihovih obrazih že v trenutku izvedbe. Vsekakor je to strokovna delavnica, ki bi jo moralo izkusiti vsako podjetje, vsaka šola in vsak vrtec. Hvala za izjemen dvig motivacije v našem timu in duhovito predstavitev odgovornosti na vseh ravneh našega življenja. Do danes nismo verjeli, da se da skupino povezati v tako kratkem času.«

Mednarodni IT tim

Delavnica Tanka črta odgovornosti na zabaven način odpira resne teme iz našega dela in osebnega življenja tako, da se vsak lahko zelo dobro prepozna v predstavljenih primerih. Tanka črta odgovornosti nastavlja ogledalo vsem nam in razgalja nezavedne vedenjske vzorce, s katerimi se odmikamo od osebne odgovornosti, pri čemer obtožujemo druge, da so neodgovorni. Udeleženci na koncu delavnice pridejo skozi osebne izkušnje do razumevanja, kako pomembno je, da se dvignemo iz vloge žrtve v aktivno prevzemanje odgovornosti za rezultate in kakovost svojega dela, kariere, osebnega razvoja in zadovoljstva

Več o predavatelju. / Več o delavnici Tanka črta odgovornosti.


(Število obiskov: 8)