Select Page

Tudi letos na Slovenski filantropiji ponujajo prostovoljske aktivnosti za mlade v času poletnih počitnic. Kljub omejitvam, je kar nekaj organizacij pripravilo aktivnosti, ki se bodo izvajale v skladu s priporočili NIJZ. Mladi bodo imeli tako tudi letošnje počitnice priložnost, da jih preživijo aktivno, se česa naučijo in se predvsem s solidarnostjo razvijajo v aktivne državljane.

Slovenska filantropija je pripravila dva spletna kataloga, v katerih so objavljene aktivnosti, kjer se potrebuje pomoč mladih prostovoljcev. Eden katalog zajema ponudbo del za vso Slovenijo, drugi samo za Ljubljano. V obeh katalogih pa je kar nekaj del, ki jih lahko prostovoljci izvajajo tudi od doma.

Dijake vabimo, da se vključite v prostovoljske aktivnosti.

Spletna kataloga prostovoljskih priložnosti za mlade bosta vse poletje objavljena na portalu www.prostovoljstvo.org, na povezavi https://www.prostovoljstvo.org/aktivnosti/prostovoljstvo-v-vzgoji-in-izobrazevanju/katalog-poletnih-prostovoljskih-aktivnosti-za-mlade-2020.

Če potrebujete dodatne informacije, lahko pokličete na 01 433 40 24 ali pišete na slovenska@filantropija.org (tudi med počitnicami).