Select Page

Največji mladinski podjetniški dogodek se približuje –
bodite del zgodbe.

Konec aprila (20.-22. april 2018) Ustvarjalnik na Šolskem centru Ptuj (Volkmerjeva cesta 19, 2250 Ptuj) pripravlja drugi večji dogodek v šolskem letu 2017/18 – podjetniški vikend za mlade StartUp Days.

StartUp Days je tridnevni podjetniški vikend, na katerem se bo zbralo prek 70 dijakov in mentorjev, ki bodo v treh dni skupaj poskušali realizirati čimveč svežih idej mladih ustvarjalcev. Namen tridnevnega podjetniškega dogodka je udeležencem pomagati pripeljati njihovo idejo od prve zamisli do otipljivega izdelka, obenem pa mlade spodbujati in jim pomagati ob prvih korakih na njihovi podjetniški poti. Na nedeljskem zaključnem dogodku bodo udeleženci predstavili svoje ideje pred komisijo podjetnikov.

Čeprav je StartUp Days dogodek, ki je namenjen ustvarjalcem, ki so vključeni v program Ustvarjalnikovih podjetniških krožkov, so na njem dobrodošli prav vsi, ki želijo preživeti zabaven podjetniški vikend v družbi vrstnikov. S podjetniškim vikendom StartUp Days želimo čimveč mladim dati možnost, da iz svojih hobijev ustvarijo posel in se preživljajo s tistim, kar jih veseli.

Facebook dogodek in kratek predstavitveni video lanskega dogodka v Celju.

Udeležbo lahko potrdite do četrtka, 19. aprila 2018.


(Število obiskov: 1)