Select Page

Zavod Mladinska mreža MaMa in Mladinski svet Slovenije vabita na nacionalno soočenje med mladimi in odločevalci, ki je podprto s strani Evropske komisije v okviru programa Erasmus+ Mladi v akciji z naslovom

Nacionalna konferenca strukturiranega dialoga:

KOALICIJA MLADIH

KDAJ? Sreda, 9. maj 2018, od 10. do 14. ure
KJE? Hiša Evropske unije, Dunajska cesta 20, 1000 Ljubljana

Zakaj je tvoja udeležba pomembna?

Nacionalna konferenca, ki jo Mreža MaMa pripravlja v okviru projekta Koalicija mladih, je edinstvena priložnost, da svoja razmišljanja in predloge predstaviš odločevalcem, ki ti bodo prisluhnili in skupaj s tvojo pomočjo razmislili o načinih, s katerimi lahko mladim pomagajo pri ustvarjanju boljših priložnosti na področju zaposlovanja ter življenja mladih v Evropski uniji.

O projektu Koalicija mladih

Koalicija mladih je projekt opolnomočenja mladih, katerega namen je razvijati strukturiran dialog med mladimi iz različnih lokalnih okolij in odločevalci na nacionalni ravni. Mreža MaMa je v sklopu projekta Koalicija mladih izvedla 12 dogodkov v vseh slovenskih regijah in skupaj z mladimi oblikovala predloge in ukrepe, ki bodo pripomogli k izboljšanju položaja mladih. Na konferenci, ki bo organizirana na Dan Evrope, bodo mladi te predloge in ukrepe predstavili odločevalcem. Konferenca se osredotoča na prihodnost mladih v okviru 6. cikla strukturiranega dialoga v zvezi s strategijo prihodnosti Evropske unije “Kaj prihaja?”, odpira prostor za dialog ter s tem spodbuja participacijo mladih v družbi.

PROGRAM DOGODKA

9.30 – 10.00 Registracija udeležencev
10.00 – 12.00 Delavnica o prihodnosti mladih: Jaz vs. služba
12.00 – 12.30 Odmor in pogostitev
12.30 – 14.00 Dialog z odločevalci: Jaz vs. odločevalci

Udeležba na konferenci je brezplačna. Prijava na konferenco je obvezna. Prijave se zbirajo do četrtka, 3. maja 2018, TUKAJ ali na elektronski naslov info@mreza-mama.si.

Bodi aktiven, prispevaj svoj del k soustvarjanju prihodnosti mladih in se prijavi!

Dodatne informacije: Mreža MaMa, info@mreza-mama.si, 030-618-628


(Število obiskov: 1)