Select Page

Od 26. februarja do 3. marca 2018 so se v prostorih Gimnazije Ilirska Bistrica izvajale brezplačne delavnice računalniškega opismenjevanja Simbioza. Delavnice so se izvajale na dveh težavnostnih ravneh: začetna raven je bil namenjena tistim, ki se z računalnikom šele spoznavajo, višja pa tistim, ki imajo z njim že nekaj izkušenj. Poleg učenja uporabe računalnika smo letos uvedli nekaj sprememb in polovico časa posvetili uporabi pametnih telefonov. Udeleženci se niso naučili le rokovanja s pametnimi telefoni in računalniki, ampak tudi dostopanja do aplikacij in njihovo uporabo.

Simbioza ni namenjena le učenju novih veščin, ampak tudi medgeneracijskemu druženju. Znanje se na takšnih tečajih ne prenaša le z mladih na starejše, ampak tudi obratno.  Zato smo veseli, da se naših delavnic še vedno udeležuje tako veliko število ljudi.

Vsem udeležencem se zahvaljujemo za zaupanje. Zahvalili bi se radi tudi vsem prostovoljcem, ki so pomagali pri izvedbi delavnic. Posebna zahvala gre prof. Klavdiju Logarju in Juretu Gustinčiču, ki sta vodila tečaje.

Upamo, da se nam boste pridružili tudi v prihodnjih letih.

Sabina Prica, 4. A


(Število obiskov: 41)
Dostopnost