Select Page

image001

V naravi nekaterih stvari ne moreš spremeniti. V družbi lahko marsikaj. In kaj bi spremenil/-a ti?

Sodeluj v natečaju #svetnicrnobel na omrežju Instagram in prispevaj svoj kritičen pogled na družbo. V objektiv ujemi podobo sveta, ki bi po tvojem mnenju lahko bila drugačna. Svojo fotografijo do 28. februarja 2017 na omrežju Instagram objavi pod oznako #svetnicrnobel. Morda bo prav tvoja fotografija med tistimi najboljšimi, ki bodo junija 2017 razstavljene v Galeriji FDV.

Kako sodeluješ?

  1. Sledi Fakulteti za družbene vede na Instagramu.
  2. Poglej okoli sebe in premisli, kaj v družbi bi lahko spremenili.
  3. V svoj družbeno kritičen objektiv ujemi podobo in jo pospremi z opisom.
  4. K objavi dodaj oznako #svetnicrnobel.
  5. Fotografije lahko objaviš do vključno 28. 2. 2017.

Nagrade:

  • Najboljših 20 fotografij bo razstavljenih v Galeriji FDV in predstavljenih na spletnem mestu in družbenih omrežjih FDV.
  • Praktične nagrade.

Pravila natečaja:

V natečaju lahko sodelujejo samo dijakinje in dijaki ter študenti in študentke z veljavnim študentskim statusom in odprtim profilom na omrežju Instagram.

Najboljših 20 družbeno kritičnih fotografij bo izbrala komisija v 5-članski sestavi. Avtorji izbranih fotografij bodo o izboru obveščeni in pozvani, da svojo fotografijo v kakovosti za tisk posredujejo najkasneje do 15. 4. 2017 po elektronski pošti na naslov pr@fdv.uni-lj.si. Za nagrade se lahko potegujejo le sodelujoči, ki bodo upoštevali pravila natečaja: sodelujoči mora biti dijak/-inja ali študent/-tka; sodelujoči mora postati sledilec Instagramovega profila FDV; fotografije morajo biti ustrezno označene z oznako #svetnicrnobel; fotografije morajo biti pod temi pogoji objavljene do vključno 28. 2. 2017. Organizator natečaja je Univerza v Ljubljani, Fakulteta za družbene vede, Kardeljeva ploščad 5, 1000 Ljubljana.

FDV


(Število obiskov: 21)
Dostopnost